Alle Kategorier

granulator

Hjem>Produkter>granulator

1
Fabrikkpris 2021 GLX-15 Automatisk rullekomprimator Granulator GMP standard tørrgranuleringsmaskin unikt pneumatisk vibrasjonssilingssystem

Fabrikkpris 2021 GLX-15 Automatisk rullekomprimator Granulator GMP standard tørrgranuleringsmaskin unikt pneumatisk vibrasjonssilingssystem


Beskrivelse

bruk

GLX-15 universal fullautomatisk granulator er den mest avanserte hjemmelagde i verden, som er designet og utviklet på grunnlag av GMP-konsepter og egenskaper til kinesiske patentmedisiner og biokjemiske medisiner. Det er mye brukt for granulering i slike bransjer som apotek, mat og kjemiteknikk, som er spesielt anvendelig for granulering av materialer som er sårbare for å bli spaltet og ineffektive eller agglomererte ved kontakt med vått og varme. Kornet den produserte brukes direkte til granulatpakker, tabletter og fylte kapsler.

Trekk

1. Automatisk tilførsel av luftstrøm med negativt trykk gjør at pulver kan transporteres inn i lukket rørledning som stopper støvsving.

2. Omvendt rotasjon av konstant dreiemoment Tysk servomotordrevet dobbeltskrue oppnår høy effektivitet og presisjonsmating som sikrer kvaliteten på arkene.

3. Høypresisjon pneumatisk kontrollert eksentrisk valse justerer dimensjonen på arktykkelsen som sikrer løpende parallellitet mellom to presshjul og gjør at arktykkelsen og arkhardheten blir jevn.

4. Effekten av W-type buede overflatekorn-arrangeringsmodus er utmerket og fint pulver er mindre.

5. Fint pulver av luftstrømsvibrerende sikteinnretning suges direkte bort av vakuum og hastigheten på ferdig fint pulver kontrolleres til 5 % under.

6. Den generelle lett avtakbare designen, tar kun 20 minutter, letter rengjøring og gjør rengjøring lett akseptabel

7. Før arbeidet er ferdig, forhåndsrenser den selvkonfigurerte undertrykksluftpumpen maskinens arbeidskammer og suger bort gjenværende medisinske pulver inne i materialbøtte, ladefat, periferi av presshjul, fullkorn og sikting.

8. High-end konfigurasjon av PLS og 10" berøringsskjerm kontrollerer nøyaktig mating, trykk, kraftmoment, hastighet, formel, arktykkelse, mengde pulvertilførsel og sikting, etc, og vil kjøre datavisning og kan også laste opp server eller utskrift av IDS.

9. Spiralfôringsmodus har syntetiserte fordeler ved vertikal og flat fôring og i mellomtiden unngått ulempene ved vertikal og flat fôring.

10. Det unike pneumatiske vibrasjonsskjermingssystemet kan koordinere stjerneventilen for å fortsette å slippe ut materialer og resirkulere det tynne pulveret. Den kan kontrollere tynnpulverhastigheten til de ferdige produktene under 5%.

11. Det roterende elektriske skapet er kompakt i konstruksjonen. Det er enkelt for brukeren å vedlikeholde det.

12. Den fullstendige lukkede granulatfremstillingsboksen kan koordinere de radielle opp- og nedtrykkskivene og det aksiale rommet, slik at den kan oppfylle alle kravene for å presse forskjellige typer pulvertabletter. Den er sammensatt av W-type skjerm, gir-type granulat organiseringstrinse, bølge-type skjermhjul. Så granulene er godt organisert, med lavere mengde tynt pulver.

13. Det kan automatisk løfte materen for å koordinere stjernetypen og skruestangen for å fortsette å mate materialer til pressremskiven for å være lik tykkelsen og hardheten til tablettene.3. Spiralfôringsmodus har syntetiserte fordeler ved vertikal og flat fôring og i mellomtiden unngått ulempene ved vertikal og flat fôring.

14. Det unike pneumatiske vibrasjonsskjermingssystemet kan koordinere stjerneventilen for å fortsette å slippe ut materialer og resirkulere det tynne pulveret. Den kan kontrollere tynnpulverhastigheten til de ferdige produktene under 5%.

15. Det roterende elektriske skapet er kompakt i konstruksjonen. Det er enkelt for brukeren å vedlikeholde det.

16. Den fullstendige lukkede granulatfremstillingsboksen kan koordinere de radielle opp- og nedtrykkskivene og det aksiale rommet, slik at den kan oppfylle alle kravene for å presse forskjellige typer pulvertabletter. Den er sammensatt av W-type skjerm, gir-type granulat organiseringstrinse, bølge-type skjermhjul. Så granulene er godt organisert, med lavere mengde tynt pulver.

17. Den kan automatisk løfte materen for å koordinere stjernetypen og skruestangen for å fortsette å mate materialer til pressremskiven for å være lik tykkelsen og hardheten til tablettene.

Søknad

2

Maskindetaljer Emballasje

Maskindetaljer

3
4

6


Spesifikasjoner
Modell        GLX-15

Tablettkapasitet        

kg / h3 ~ 15
Granlating kapasitetkg / h3 ~ 10
Rotasjonshastighet for klemrullerpm3 ~ 15
Rotasjonshastighet for klemrullerpm20 ~ 200
Retting av rotasjonshastighetrpm5 ~ 70
KornspesifikasjonΦ/ mm10 ~ 80 /2 ~ 0.18
KlemvalsetrykkKN        730
Luftkilde trykkMPA        0.4 ~ 0.7
luft~~POS=TRUNC forbruk~~POS=HEADCOMPm³ / min/
Hovedmaskinens kraftKw8
HjelpemaskinkraftKw0.75
HovedmaskinvektKg800
Samlet dimensjonL x B x H mm1000 x 1000 x 1600


KONTAKT