Alle Kategorier

Firma profil

Hjem>Om Oss>Firma profil

Zhejiang Future Machinery Co., Ltd ble grunnlagt i 1993. Selskapet har alltid hatt som mål å utvikle kinesiske farmasøytiske maskiner og overgå det europeiske tekniske nivået for farmasøytiske maskiner, og forske på og utvikle nye farmasøytiske maskiner. Med et konsept om "humanisme orientert og tilbakebetalt til land" har vi kontinuerlig tilbudt mer effektive, intelligente, lavere energiforbruk og mer stødige nye produkter, som ble rost av alle nivåer i myndighetene og vunnet utmerkelser og kraftig støtte og anerkjennelse fra kunder.

Selskapet tar Blisterpakningsmaskin og ulike granuleringsmaskiner som to serieledende produkter. Og forpliktet til å gi kundene en hel serie med solide forberedelser og løsninger.

Med en årlig produksjonskapasitet på over 10 millioner USD, har produktene laget av dette selskapet blitt solgt i mer enn 30 provinser (kommuner) eller autonome distrikter i Kina og eksportert til mer enn 30 land eller regioner, inkludert USA, Canada, Brasil, Australia , Russland, Malaysia, Vietnam, Taiwan, Macau, Tyskland, Bangladesh, India. Selskapet har kontorer og distributører i Russland, Pakistan, USA, Australia, India, Tyskland, Bangladesh og andre steder. Produktene har blitt satt i produktiv drift av over 2000 nasjonale og internasjonale farmasøytiske selskaper, og har vunnet et høyt verdsatt muntlig rykte og bygget opp et attraktivt bedriftsbilde og et kjent merkenavn for dette selskapet.

Selskapet har bestått ISO9001 kvalitetssystem og CE-sertifikat, alt organiserer produksjonen i henhold til arbeidsrett og sikkerhet Produksjon Lav strengt.

Vårt firma vil hjertelig ønske venner fra ulike kretser og nye og gamle kunder velkommen til å besøke oss for forretninger og skape en enda lys fremtid med oss ​​hånd i hånd.


Hovedprodukter:
Granuleringsmaskin
High Shear Mixer Granulator
Blandemaskin
Blisteremballasjemaskiner
Automatisk høyhastighets blisterpakkemaskin
Høyhastighets blisterpakningsmaskin